GAIS P07 förlorade med uddamålet mot starka Kärra Dragons FC: “Visste att det nog är det tuffaste 07-laget att möta i GBG just nu”

GAIS P07 förlorade med uddamålet mot starka Kärra Dragons FC: “Visste att det nog är det tuffaste 07-laget att möta i GBG just nu”
Dela detta

GAIS P07 och Kärra Dragons FC P07 är två väldigt skickliga 07-lag från Göteborg. Under söndagen så spelades en jämn match mellan de två lagen som slutade 3-2 till Kärra Dragons FC. Här får vi höra Gunnar Samuelsson, målvakt i GAIS P07, född 2007 och bosatt i Göteborg berätta om den spännande träningsmatchen mellan de två erkänt starka 07-lagen. Man spelade stor 9v9 och matchen var 3×25 minuter.

Vad är dina tankar om matchen?
– På förhand visste vi att det skulle bli en tuff match eftersom Kärra Dragons nog är det svåraste laget att möta i Göteborg just nu i 07-kullen. Innan matchen pratade vi om att vi ska spela på vår högsta nivå, vilket jag tycker att vi lyckades med. Tempot var högt och Dragons har vassa omställningar vilket straffade oss idag. På slutet pressade vi på för att försöka kvittera till 3-3 men det räckte inte den här gången.

Vad tycker du om ert lags prestation?
– Bra! Vi har tidigare i år nått vår högsta nivå när vi möter riktigt bra motstånd som till exempel matchen mot Malmö FF i Fotboll24 Invitational i Mars. Idag höll vi oss till vår matchplan och kämpade hela vägen trots att vi låg under. Vi sprang och rullade bollen väldigt bra under större delen av matchen. Hela laget ville göra en hundraprocentig prestation idag. Sedan är det ju såklart aldrig kul att förlora men vi tar med oss många bra saker från den här matchen.

Vad tycker du om din egna prestation?
– Jag är nöjd. Jag spelade säkert och med självförtroende och gjorde ett par fina och stabila räddningar, målen var tyvärr inte mycket att göra någonting åt. Jag försöker alltid vara aktiv och höras mycket på planen och driva på laget.

Nämn något som ni gjorde bra och något som ni kunde ha gjort bättre?
– Det som var bra idag var vår inställning och att vi spelade vårt spel hela matchen. Vi kunde ha varit lite hetare i vissa situationer, både offensivt och defensivt, eftersom Dragons är snabba på att utnyttja våra få misstag.

Vad har du för tankar och målsättningar kring resten av säsongen?
– Eftersom det är en lite annorlunda säsong i år pga Coronaviruset med flera inställda cuper är vårt fokus i år på serien som startar nästa vecka och GAIS egen turnering GAIS Open i höst, som än så länge inte är inställd. Vi hoppas att många bra lag är med där! Jag ser också fram emot att träna på och utvecklas ännu mer. Jag är övertygad om att vi kommer hitta en jämn och hög nivå där vi presterar på topp mot alla lag.

Foto: Kärra Dragons FC

Dela detta

Henrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *