Vanliga Frågor

Vad är streaming?

Streaming är den alldagliga benämningen på att se eller lyssna på något live direkt från Internet i datorn eller annan teknisk utrustning. När vi pratar om Streaming på Fotboll24 så gäller det så klart att se live fotboll! Det finns mängder av olika leverantörer och tekniker som alla väljer att ge dig matcherna på olika sätt. T.ex. kan du oftast se en stream i datorn, på telefonen eller på surfplattan. Vissa leverantörer har även samarbeten med TV-tillverkare vilket gör att du kan se en match du betalat för i datorn även på TVn (t.ex. Viaplay har samarbete med LG).
Bildkvaliteten kan skilja sig beroende på leverantören och din uppkoppling, läs därför gärna på leverantörernas sidor ifall du upplever dålig bildkvalitet eller buffring. Testa också din egen uppkoppling på t.ex. Statliga Bredbandskollen.

Jag kan inte få någon bild?

Det finns få saker som är så tråkigt som när tekniken strular. Kontrollera leverantörens FAQ så du uppfyller alla krav och testa din uppkoppling på Statliga Bredbandskollen.

Jag har Mac, fungerar det?

Absolut! Det fungerar precis lika bra på en Mac hos alla leverantörer så länge du har eventuella tredje-partsprogram som leverantören kräver. Detta finns att läsa om på respektive leverantörs sida.

Streamar Fotboll24?

Nej, Fotboll24 streamar själva ingenting. Vi samlar in information om olika streamingleverantörer och bettingföretag om vilka matcher de sänder och sammanfogar det med vår egen matchdata så du enkelt kan se vem som sänder vad och med vilka villkor.

Det står att jag har fel IP när jag försöker se en stream?

Då sändningsrättigheter är olika för olika ligor och i olika länder så kan det vara så att du inte får se en viss match med din Internetuppkoppling. Vanligtvis gäller detta Allsvenskan för de som har en svensk Internetuppkoppling. Detta är väldigt lätt att kringgå ifall du anser att detta är felaktigt genom att använda en VPN. Den billigaste och enklaste VPN-tjänsten vi känner till är från Private Internetaccess som kostar cirka 250kr/år. En VPN-tjänst ger dig dessutom bättre skydd från övervakning och cyberkriminella. När du sedan använder VPN så måste du välja en server som inte är placerad i Sverige (gäller Allsvenskan).

Vad innebär "insättning"?

Många bettingföretag erbjuder dig att se matcherna kostnadsfritt så länge du är en "aktiv kund". Hur en aktiv kund räknas skiljer sig mellan olika företag men oftast är det så länge du har pengar på spelkontot eller spelat på en match den senaste tiden. Minsta insättning skriver vi därför ut så du vet hur mycket du måste sätta in om du är ny kund för att få tillgång till streamen.

Jag har hittat ett fel!

Ajdå, det är inte bra men händer då vi övervakar en stor mängd ligor, lag, arenor och matcher. Det kan vara mänskliga eller tekniska fel som dyker upp. Vi strävar för att ha den mest kompletta och korrekta informationen om top-fotboll och uppskattar därför om du skickar ett kort meddelande om felet du hittat. Du kan kontakta oss här.

Varför har ni inte X liga?

Det är tråkigt att du inte hittar information om din favoritliga och vi önskar att vi hade kunnat ha möjlighet att ha fler ligor. Det är en ekonomisk fråga för oss om vilka ligor som ska finnas tillgängliga och har därför valt att övervaka den fotbollen som flest svenskar är intresserade av.