Gratis Stream

Så här ser du stream gratis

Det finns flera sätt att se gratis fotbolls-stream på genom att öppna spelkonto hos Betting-företag. Betting-bolagen sänder gärna fotboll till alla som har pengar på sitt kundkonto, de hoppas så klart att du ska bli sugen på att lägga ett vad på ditt favoritlag när du ändå ser matchen. Detta blir en vinn-vinn situation för dig som vill se matchen och för bookmakern som kanske kan få dig som kund.

Exakta villkor för att få tillgång till en stream är olika hos olika leverantörer men generellt räcker det att du har minst en krona på ditt spelkonto. Detta i samband med att du endast behöver sätta in 50-150kr gör att du omöjligen kan se fotboll billigare på något annat sätt. Och glöm inte, vid första insättning får du så klart en bonus så du kan faktiskt spela med pengar du inte ens själv satt in!
Andra bookmakers har som villkor att du måste ha lagt ett vad på senaste tiden, genom att spela lite då och då kan du fortsätta se på kostnadsfri streaming.

Så finns det några nackdelar med att se fotboll live genom betting-företagen? Det enda vi har hittat är faktiskt att bildkvaliteten inte alltid är i samma höga upplösning som rena streaming-företag så som Viaplay och C Sports. Förutom att HD-upplösning är ovanligt så kan tekniken även sätta stopp för att se en streamad match i fullskärm eller på TVn. Så ska du ha en fotbollskväll med gänget på din nya 60" LED-TV så välj en ordentlig stream, här hänger inte spelföretagen riktigt med än. Annars riskerar både du och vännerna att bli besvikna.

Rättigheterna skiljer sig och olika leverantörer har valt att satsa på att sända olika ligor, som dessutom ändras frekvent. Vill du veta vem som sänder vad har vi bara ett tips till er, fortsätt att använda Fotboll24, vi listar fotboll stream live med aktuella sändingsrättigheter för alla ligor.

Din uppkoppling är också viktig för att inte få sämre bildkvalitet eller buffring där bilden stannar. Testa din uppkoppling på Bredbandskollen och har du möjlighet så använd nätverkskabel istället för trådlöst. Streaming är bandbreddskrävande och andra trådlösa enheter kan slå ut Wifi tillfälligt, något som alltid lyckas hända precis i de mest spännande momenten.